2008. augusztus 6., szerda

Tanfolyam

Megkezdődött a tanfolyam. Nem tudom, hogy mit tanultam, és mit nem, de azt hiszem telt az idő. Vannak itten érdekes dolgok... Pl. hogy végezhetek majd "tényleg" irodai munkát? Remélem végezhetek olyan melót, amilyet szeretnék. További kérdés, hogy dolgozhatok-e suli mellett? Ha igen, hogy? (Mármint a lehetőség adott rá, de nem tudom, hogy mennyire egészséges dolog suli mellett dolgozni... Már ha összejön valami).

Ma is néztem Simpson család videókat. Valamiért kissé keveset röhögtem rajtuk, de majd lesz ez így sem. Egyébként cseszett sok gond van a tintapatronokkal. Most tényleg. Már vagy 4 patronról/újratöltésről tudok (magunk kárára), ami kifejezetten rossz. A mi nyomtatónkhoz már nem is gyártanak olyan patront, ami kifejezetten illene is bele. Ehelyett "vegyünk új nyomtatót". Kapjuk a jó tanácsokat. Tök jó. Új nyomtató, és megint megy a pénz a levesbe... ÁÁÁ.... Semmi értelme ennek.

Holnap is megyek oda. Pénteken viszont elmarad a "tanulás", s majd hétfőn vizsgázok. Juhhé. Az is élvezet lesz.

Kéne valami komoly program holnap délutánra/estére. Tényleg kéne.

Nincsenek megjegyzések:

Csilliárdossá válás - "Hogyan legyenek rendben a pénzügyeim?"

 Hogy nézzen ki egy napod: vagyon-pénz-tartalék-megtakarítás egészség kapcsolatok (párkapcsolat, gyerekek, barátok, család)   Pénzügy: ...