2009. augusztus 16., vasárnap

Forgatás

Mivel ez nem mindennapi - és számomra nem unalmas jelenség, ezért elmesélem.

Ma Faust komával elmentem, hogy majd Eszter készülő filmjében/projektjében részt vegyünk. 1-2 perces zombizásról lett volna szó.
Persze, mivel forgatni nem egyszerű, meg szükség van az alapos megbeszélésre, öltözetekre (igen, itt volt - ugyanis fekete pólóban hajtott mindenki, és kaptunk foltokat a pofánkra! :D), és úgy egyáltalán időre. A jelenet, hogy Faust koma mászkál egy épületben, és mi zombik üldözőbe vesszük őt, majd vesztére elkapjuk Faust urat. Valószínűleg megettük, felzabáltuk, vagy nem tudom, hogy a zombik milyen formában ölnek/tápláloznak.

Viszont szórakoztató volt, meg legalább történt velem valami. Jó érzés egy film készülését látni, az már más kérdés, hogy nem tartom magamat jó színésznek, és soha nem akarok színész lenni! :D

1 megjegyzés:

Faust írta...

Faust koma nagyon örült Fasten koma szereplésének, és Faust koma is nagyon jól érezte magát-főleg azért, mert a díszes társaságból egyedül ő nem lett kipingálva.;)

Színészkedés...én is csak a Nimródban mutatott, "fapofávalmegyekafolyosón" figurát tudom zökkenőmentesen alakítani.

Mindenestere mégegyszer nagyon köszönöm, amint lesz valami eredmény a felvételbő', szólok!:)

Csilliárdossá válás - "Hogyan legyenek rendben a pénzügyeim?"

 Hogy nézzen ki egy napod: vagyon-pénz-tartalék-megtakarítás egészség kapcsolatok (párkapcsolat, gyerekek, barátok, család)   Pénzügy: ...