2009. november 8., vasárnap

Filmek

13

A címből következően elvileg 2 db 13 éves lányról van szó. Az egyik egy jó tanuló, aki összebarátkozik majd a másik főszereplővel, és bulizós - carpe diem életmódot folytatnak, drogoznak, divatemberek lesznek, stb.
A filmben pont a vége a legszebb, de a legnehezebb is, mert akkor ébred rá a főhősünk, hogy mit vesztett el...

http://port.hu/tizenharom_thirteen/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=11441980&i_where=1&i_where_tv=1

12 majom

1997-ben elpusztul az emberiség nagy része, és a megmaradtak későbbről időgéppel visszautaztatnak 1 emberkét, hogy minnél több információt szerezzenek a 12 majom hadseregéről, illetve a vírusról.
Ámde az idő nem módosítható, pontosan ugyanaz a katasztrófa fog történni, az a kisgyerek, aki 97-ben látta a katasztrófát, az volt az, aki felnőtt megmaradt emberként visszament az időben, hogy ott majd a szeme láttára meghaljon.
Ráadásul még időutazás probléma is történik, mert az úr először 1990-be kerül, ami rossz időpont, illetve 1920-as évekbe is becsöppen. Egyedül egy ember próbálja megérteni - és pont róla hinnénk a legkevésbé - a pszichiáter, akinek összeáll a kép, és aki nem tudja feldolgozni, hogy az emberiség a kihalás szélére jut.

http://port.hu/12_majom_12_monkeys_(twelve_monkeys)/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=11411364&i_where=1&i_where_tv=1

Nincsenek megjegyzések:

Csilliárdossá válás - "Hogyan legyenek rendben a pénzügyeim?"

 Hogy nézzen ki egy napod: vagyon-pénz-tartalék-megtakarítás egészség kapcsolatok (párkapcsolat, gyerekek, barátok, család)   Pénzügy: ...