2008. november 4., kedd

Half-Life 2 - Episode Two

Történet

City 17-ből Gordon és Alyx vonattal elindult. Közben a Citadella felrobbant, a kocsi, amelyben utaztak, felborult. Itt kezdődik a játék.

Gordon és Alyx elindulnak a Fehér-erdő felé, de találnak egy épületet, melyben lehetőség adódik a kommunikálásra a lázadók főhadiszálásával. Alyx közli Dr. Kleinernek, hogy nagy mennyiségű adatot töltöttek le a Társulás hálózatáról, melyek fontos adatokat tartalmazhatak. Magusson meghallja ezt, és sürgeti őket. Ezután Gordonék elindulnak, de egy Vadász megtámadja őket. Alyx súlyos sérüléseket szerez, Gordon viszont épp bőrben megússza. Villámujjúak segítenek neki, és Alyx-ot meggyógyítják. Eközben G-man a következőt súgja Alyx-nek, melyet apjának, Elinek át kell adnia. -Készülj váratlan következményekre.- Ezután tovább folytatják útjukat a Fehér-erdő felé a villámujjúaktól kapott kocsival.

Az úton sokszor harcra kerül a sor, majd találkoznak Kutyával, akivel együtt érkeznek meg meg a bázisra. Itt Alyx átadta az adatokat Dr. Kleinernek. Többek között szó kerül a Borealisról is, melyre Mossman elment. Gordonra viszont több munka is vár. Először a behatolókat kell likvidálnia, egy kaput bezárnia, majd Magusson rakétáját fenyegető nyakiglábakat kell elpusztítania.

Miután az összes nyakiglábbal végzett, a rakétát kilövik, és a Társulás portálja megsemmisül.

Sajnos a történet vége ennyire nem szép. Eli, Alyx és Gordon elindulnak egy helikopter felé, majd megjelenik egy Tanácsadó, aki végez Eli-vel. Alyx életét a Kutya mentette meg.

Itt ér véget.

Linkek

www.hl2.hu - Magyar Half-Life 2 mod central

www.steampowered.com - Steam

http://hu.wikipedia.org/wiki/Half-Life_2 - Half-Life 2 - wikipédia

http://hu.wikipedia.org/wiki/Half-Life Half-Life - wikipédia

*A bejegyzést a "lassan" megszűnő ijcweb blogról hoztam át. Terveim között szerepel, hogy esetleges játékleírásokat készítek. Nem akarom nagyon komolyan venni, mert a "nagyok" odafent már csinálják (lásd, PC újságok, nagyobb site-ok..)

Nincsenek megjegyzések:

Csilliárdossá válás - "Hogyan legyenek rendben a pénzügyeim?"

 Hogy nézzen ki egy napod: vagyon-pénz-tartalék-megtakarítás egészség kapcsolatok (párkapcsolat, gyerekek, barátok, család)   Pénzügy: ...