2010. január 27., szerda

Cse5vös

A már régóta készülő iskolai pályáról ejtenék néhány szót.
A pályát valamikor régen, 2004-2005 körül kezdték el fejleszteni, még az akkori budapesti Eötvös József Gimnázium tanulói. Azóta ők már elballagtak, így a pálya fejlesztése lelassult.
A weboldal www.cse5vos.uw.hu.
A pályával mostanság foglalkoztunk valamennyit, többek között Dáviddal készítettünk néhány fényképet, melyet feldolgoztunk (textúrává), és használtuk fel a pályához. Még van néhány hiba, amit szeretnék kijavítani, aztán írok a régi pályafejlesztőnek, hogy hogyan tovább. Jelenleg megvan a bejárat (aula), udvar, 1.,2.,3., 1/2. emelet, a tornacsarnok többé-kevésbé, a főlépcsőház, és a két melléklépcsőház.
Ami nincs kész, az a lenti tornaterem (bár én ennek az elkészítését nem támogatom), az alagsor (pince, ebédlő), és egyetlen egy osztályterem nincs elkészítve (ezt se támogatom). Mindezeket nagyrészt azért, mert csak terhelné a pályát, nagyon munkaigényesek, és alig tennének hozzá a szórakoztatáshoz. Arról nem beszélve, hogy a weboldalon csak a CS-hez készült pálya az elérhető, és szerintem már elenyésző a CS-vel játszó emberek mennyisége, fontosabb lenne, hogy az újabb játékhoz, a CSS-hez készülő pályát mihamarább publikáljuk (béta verzióban?)

Ez volt az, amit le akartam írni, de majd még biztosan ki fogom magamat javítani... :)
Néhány kép:



Nem állítom, hogy mindegyik kép alapvető eleme a pályának, de hogy nézett volna ki ez a post, ha "semmilyen" képet nem adok hozzá?


Aztán Dávid elkészítette a Cse5vös trailert a pálya régebbi állapotával.




A pályán még alakítottunk...
A screenshotok közül az egyik kedvencem:



Faust elkészítette az új Cse5vös videót! :)

Egy unatkozó Eötvös diák. Ezzel a videóval próbálunk bemutatni a pályáról.

www.cse5vos.uw.hu
greyfogenter.try.hu
youtube.com/user/gfe2006


Nincsenek megjegyzések:

Csilliárdossá válás - "Hogyan legyenek rendben a pénzügyeim?"

 Hogy nézzen ki egy napod: vagyon-pénz-tartalék-megtakarítás egészség kapcsolatok (párkapcsolat, gyerekek, barátok, család)   Pénzügy: ...