2008. szeptember 12., péntek

Ez a hét...

Eltelt majdnem egy hét, és zajlott az élet. Sajnos kissé negatív értelemben, ugyanis a sulival "kellett" foglalkoznunk, de úgy néz ki, hogy ez az élet rendje.

Ma volt közösségi találkozó, amin minden volt. Holnap megyünk Érdre, és ott is végrehajtjuk a ma végrehajtott dolgokat, illetve jól fogjuk magunkat érezni. Igen, jövő időben írom. Jól Fogjuk Magunkat Érezni. :)

Az ismerkedés még mindig tart, de szomorú dolog rájönnöm, hogy élőkommunikációban gyenge vagyok. Gyakorolnom kéne. Vajon hogy?

Jövőhéten kisérettségi, ezért szurkolnom kell valakinek. Bár ő ezt nem olvassa, de talán nem is lényeges. Nem neki írom. Magamnak írom. Szurkolok neki! :)

És végül jöjjön a. Pont, vége. Qed. Quod erat demonstrandum. Amit be kellett bizonyítani. Természetesen latin mondat, de nekünk van egy új mondatunk.
Qrvára Elbasztam a Dolgozatot.

Osztályhonlappal lustálkodtunk, de több bővítési szándékunk is van/lesz. Ja. Tényleg. Megtanultam a div használatát. Komoly, mi? :D Remélem egyszer lesz "elfogadható" értékű tudásom. Pedig nem izgat a téma. Mégis, a kötelesség, a feladatok, a teher erre lök. Nem lehet csupaszon hagyni egy weboldalt. Csak úgy. Története, élete van, úgy, mint bármi másnak. És értéke. De mindezt csinálni kell neki.

Ez meg itt Zsírfeka oldala. Az új macska oldala. Von Schwarz jogutódja.

Nincsenek megjegyzések:

Csilliárdossá válás - "Hogyan legyenek rendben a pénzügyeim?"

 Hogy nézzen ki egy napod: vagyon-pénz-tartalék-megtakarítás egészség kapcsolatok (párkapcsolat, gyerekek, barátok, család)   Pénzügy: ...